از چهارشنبه 9 مهر؛

سلسله دروس اخلاق آیت الله مصباح یزدی آغاز می شود

هم‌زمان با آغاز سال تحصيلي حوزه‌هاي علميه، دوره جديد درس اخلاق آيت‌الله مصباح يزدي که مورد استقبال گسترده طلاب، دانشجویان و اقشار مختلف مردم قرار دارد، از سر گرفته خواهد شد.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره‌ای اساتید، سلسله دروس اخلاق آیت الله مصباح یزدی هم‌زمان با آغاز سال تحصيلي حوزه‌هاي علميه از چهارشنبه 9 مهر شروع می شود.

 

بر اساس این گزارش، اين جلسات كه به دعوت دفتر مقام معظم رهبري در قم برگزار مي‌شود، هر چهارشنبه، پس از نماز مغرب و عشاء در محل دفتر رهبر انقلاب واقع در خيابان صفائيه قم تشكيل مي‌شود و شركت در آن براي عموم آزاد است.

 

آیت الله مصباح یزدی در سالهای اخیر بحث نظری اخلاق را با موضوع رضا، توکل و صبر بیان فرمودند و پس از آن هم به موضوع محبت خداوند پرداختند.

 

این درس اخلاق که مورد استقبال گسترده طلاب، دانشجویان و اقشار مختلف مردم قرار گرفته است، در تعطیلات حوزوی برگزار نمی شود اما در ماه مبارک رمضان هر شب در دفتر مقام معظم رهبری دایر است که البته در رمضان 1392 شمسی به علت کسالت آیت الله مصباح یزدی برگزار نشد و در ماه مبارک گذشته از سر گرفته شد.

 

لازم به ذكر است اين برنامه به صورت زنده از پايگاه اطلاع رساني آثار آیت الله مصباح یزدی www.mesbahyazdi.ir پخش مي‌شود، هم‌چنين علاقمندان مي‌توانند صدا و چكيده مباحث اين جلسات را از همين پايگاه دريافت كنند./20/22/20

 

د, 07/07/1393 - 10:14

دیدگاه جدیدی بگذارید