به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حضرت آیت الله علوی گرگانی در پیامی به مناسبت هفته بسیج به مسئولین در جهت تلاش برای حل مشکلات معیشتی مردم توصیه هایی کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
باسمه تعالی
نگاه به گذشته انقلاب و تاریخ چهل ساله آن نشان می دهد که هر زمان فرهنگ بسیجی و همیاری عمومی و مردمی در میان آحاد ملت و مسئولین ما وجود داشته است موفقیتهای درخشان کسب شده است.
بسیجی بودن و داشتن فرهنگ بسیجی به لباس و عنوان و مدرک و امثال آن نیست بلکه عمل همراه با تعهد و ایثار و اخلاص و ایمان راسخ و تبعیت از دستورات ولایت فقیه انسان را در زمره خیل عظیم بسیجیان قرار می دهد.
حضور نیروهای متعهد در صحنه کمک به مردم در حوادث طبیعی همچون سیل و زلزله و کمکهای مؤمنانه در جریان بیماری کرونا و حضور پزشکان مخلص و بسیجی در صحنه درمان و کمک به بیماران نمونه های بارز فرهنگ بسیجی است.
امروزه مردم با وجود تحریمها و بیماری فراگیر کرونا دچار مشکلات حاد اقتصادی و تنگناهای شدید معیشتی هستند و از مسئوولین خود نارضایتی جدی دارند، لذا به سران سه قوه و زیر مجموعه های آنها توصیه می کنم برای برون رفت از این مشکلات همت و تلاش خود را افزایش داده و با تقویت فرهنگ بسیجی در درون خود و نزدیکی به سطح زندگی مردم و دوری از تشریفات زائد و اصلاح قوانین دست و پا گیر و تفکر مدیریتی و قطع امید به خارج به حل مشکلات مردم بپردازند و به نیروهای جوان و نخبه بها داده تا بر مشکلات فائق آیند.
امید است خداوند فرج حقیقی را برای مستضعفین فراهم نماید.
/260/12/