آیت الله العظمی مکارم شیرازی:

پایبندی به آموزه های دینی سدی در برابر ناهنجاری های اخلاقی و مفاسد است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی بر تقویت مذهب در تمام مناطق کشور به عنوان عامل پیشگیری از بسیاری مفاسد اخلاقی و اجتماعی تاکید کردند.

 

مرجع تقلید شیعیان افزود: مبارزه با مفاسد اخلاقی و ناهنجاری های اجتماعی کار یک نهاد و دستگاه نیست، گفتند: در این خصوص همه باید دست به دست هم دهند، حرم حضرت معصومه(س) وزارت ارشاد، ناجا، صدا و سیما و رسانه ها همه باید دست به دست هم دهند و در حل مشکلات بکوشند و اگر تنها یک نهاد و دستگاه بخواهد در این زمینه ایفای نقش کند راه به جایی نخواهیم برد.

 

ایشان در ادامه بر لزوم هم افزایی دستگاه ها و نهادها و نیز  پرهیز از اقدامات جزیره ای در این خصوص، بر نقش عنصر مذهب به عنوان عامل پیشگیری از بسیاری مفاسد اخلاقی و اجتماعی تأکید نموده و افزودند: این عامل بازدارنده را باید نه تنها در قم بلکه در همه شهرها و استان های کشور روز به روز حفظ و تقویت کرد.

 

آیت الله مکارم شیرازی، پایبندی به آموزه های دینی را سدی در برابر ناهنجاری های اخلاقی و مفاسد برشمرده و افزودند: در این خصوص همه دستگاه ها مسؤولیت دارند و باید ضمن همکاری و تعامل برنامه ریزی دقیقی را صورت دهند.

 

ایشان در پایان ضمن دعا برای حل مشکلات کشور بویژه مسائل اخلاقی و اجتماعی گفتند: امیدوارم همه دست به دست هم دهند و برای حل این دغدغه ها کار ارزشمندی انجام شود./260/12/

 

د, 09/25/1398 - 12:33