به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی بر تقویت مذهب در تمام مناطق کشور به عنوان عامل پیشگیری از بسیاری مفاسد اخلاقی و اجتماعی تاکید کردند.
مرجع تقلید شیعیان افزود: مبارزه با مفاسد اخلاقی و ناهنجاری های اجتماعی کار یک نهاد و دستگاه نیست، گفتند: در این خصوص همه باید دست به دست هم دهند، حرم حضرت معصومه(س) وزارت ارشاد، ناجا، صدا و سیما و رسانه ها همه باید دست به دست هم دهند و در حل مشکلات بکوشند و اگر تنها یک نهاد و دستگاه بخواهد در این زمینه ایفای نقش کند راه به جایی نخواهیم برد.
ایشان در ادامه بر لزوم هم افزایی دستگاه ها و نهادها و نیز پرهیز از اقدامات جزیره ای در این خصوص، بر نقش عنصر مذهب به عنوان عامل پیشگیری از بسیاری مفاسد اخلاقی و اجتماعی تأکید نموده و افزودند: این عامل بازدارنده را باید نه تنها در قم بلکه در همه شهرها و استان های کشور روز به روز حفظ و تقویت کرد.
آیت الله مکارم شیرازی، پایبندی به آموزه های دینی را سدی در برابر ناهنجاری های اخلاقی و مفاسد برشمرده و افزودند: در این خصوص همه دستگاه ها مسؤولیت دارند و باید ضمن همکاری و تعامل برنامه ریزی دقیقی را صورت دهند.
ایشان در پایان ضمن دعا برای حل مشکلات کشور بویژه مسائل اخلاقی و اجتماعی گفتند: امیدوارم همه دست به دست هم دهند و برای حل این دغدغه ها کار ارزشمندی انجام شود./260/12/