به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید، حضرت آیت الله سبحانی بمناسبت روز کتابخوانی پیامی صادر کردند که متن آن به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
*لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَیِّناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْکِتابَ وَ الْمِیزانَ لِیَقُومَ النّاسُ بِالْقِسْطِ *
«به تحقیق پیامبرانمان را با نشانه های آشکارکننده فرستادیم و همراه ایشان کتاب و میزان را نازل کردیم تا مردم اقامه قسط کنند» (حدید- ۲۵)
قرآن مجید معجزه جاودان الهی و از قرآن به «کتاب» یاد شده است. انتخاب چنین عنوانی حاکی از مقام رفیع کتاب است که از بزرگترین و جاودانه ترین معجزه پیامبر خاتم یاد شده است. در اهمیت و عظمت کتاب کافی است که ناقل تمدن پیشینیان به نسل های بعدی است و اگر کتابی در کار نبود ولو به صورت اعم از نوشته های سنگی و غیره، انسان در همان تمدن اول باقی می ماند و گامی فراتر برنمی داشت.
کتاب خوب، شوق حرکت را در انسان ایجاد می کند و مسیر زندگی را هدفمند نموده و به مسیر زندگی معنایی جدید می بخشد. دست یابی به این هدف، جز از طریق ارتباط مستمر با کتاب میسر نخواهد شد. خادمان ساحت کتاب و کتابخوانی که در گنجینه های معرفت و کتابخانه های عمومی، مشغول تلاش به پژوهشگران و کتابدوستان می باشند، شایسته ترین افرادی هستند که می توانند با شناسایی خلاها و نیازهای عموم مردم، حلقه اتصالی بین کتاب و انتشار آگاهی و معرفت حقیقی باشند. لذا مسئولان نیز باید تلاش کنند تا با رفع موانع و تسهیل در امر دستیابی به کتاب، ظرفیت مهم حضور در کتابخانه ها و انس با کتاب، احیا شود و همگان از شیرینی ارتباط با کتاب مسرور گردند.
ضمنا نویسندگان محترم با تکریم از همگان کوشش کنند نوشته هایی را به جامعه عرضه کنند که گره از زندگی آنان گشوده و فکر و اندیشه آنان را بالا ببرد.
قم - جعفر سبحانی
۲۳ آبان ۱۴۰۲