به مناسبت فرا رسیدن عید سعید مبعث، استاد سید محمد جواد مظفری، از اساتید حوزه علمیه قم با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نشست دوره ای اساتید به گفتگو پرداخت.
این استاد درس خارج حوزه علمیه در ابتدای گفتگو خاطرنشان کرد: نقطه عطف ذات اقدس باری تعالی به هستی در شاکله متکامل هویت و حقیقت فطرت خالص انسان ها به وجه الله، و دریافتی اتمّ و اکمل به دستاوردهای هزاران سال زندگی آدمیت و نوحیّت و ابراهیمیّت و موسویّت و عیسویّت، در ساحت رسالت از جانب حقّ سبحانه و تعالی بر ناس (مردم) که کرامت یافتگان سلوک صراط الله اگر توان طیّ طریق بر نهج آن صالحین و صدیقین افکنده بودند، و آنگاه در بستر حرکت متکامل طبعی و بدون تزاحم با اشتداد تحول و تغییری شگرف و بنیادین در فطرت پاک انسان ها امر معجزه اسلام ناب حضرت محمد بن عبدالله صلوات الله علیه وآله با نوترین نگاه به ابعاد زندگانی انسان ها در سطح فرد و اجتماع، با توسعه در باطن زمان «یوم القیامه»، و در گستره مکان «شرق وغرب و شمال و جنوب» کل زمین، و بالاترین نقاط تا آسمان ها و ما فیها، همه و همه تابع اوامر و نواهی عبد خدا حضرت مستطاب مبارک کُونین شخصیت جامع جمع الجمع اسرار علم و اراده متخذ از مقام واجب الوجود مفوضا الی انسان خلیفه الله که آنچه حاقّ و کِینونَت فضیلت است را در سراسر وجود مقدسش حقیقت عینیه ساخته، و به مْلک و ملکوت تا جبروت و لاهوت اقالیم حیات را با عطر طیبه اش معطر، و جهانی با نشاط و نوین به ذوی الالباب در کران تا کران از زمین و آسمان تقدیم داشته، مبعثت سرآغاز اتّحاد رسول الهی و مبعوث الیه او کتاب مکنون در بیت المعمور و در هنگامه نازله بر صدر سلیم خاتم الانبیاء و در سپهر چنین رویکردی نزول به لسان عربی مبین روشنگر سبل ظلمانی لاقیدی و اباحه گرایی بشریت عصرآن تا معاصرت موجود همه و همه سلسبیل بی مثال از آورده آن پاک و بی خطاء امثال بشر است؛ که وجه بنیادین بی مثال وحی هدایت و نورانیت با اول و آخر هر موجود عالم است.
استاد مظفری در ادامه بیان کرد: ای قطرات پاک و زلال فطرت های مزکّی و خالص الهی، ای انسان ها درنگی بر خویش نهید و با فطانت جستجوگرانه و تلاش بی منت، راه دفاع ازحق و پویش به سوی حق و گرایش به سوی حق را که «الحق هو الله» چنگ زنید ودر این دستاورد عظیم هدایت و نور و جهاد الی الله دلشاد و «نضره الوجوه» روز تحول آفرین هفدهم رجب المرجب را به نیکی و زیبایی پای دارید.
وی افزود: امروز چشم انداز ما به همراه با جهاد پاسداران و مجاهدان جهانی در نقطه نقطه زمین برای رسیدن به نور آفتاب پیروزی «کلمه الله» در جهان مغبون و مرعوب از ظلم و ستم مشتی حیوان با نمای انسان است که با تمام افراط در قوای شهوت فرو رفته در شره و در قدرت متجاهر و در ثروت متکاثر به خوبی پیروزی اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم پیدا و عن قریب به توفیق رب العالمین به ظهور امام حافظ ومتحرص بر خلق خدا از ضلالت و جهالت عصر ما و دراتیه به ساحل نجات و نجاح خواهیم رسید.
این استاد حوزه علمیه قم در ادامه بیان کرد: بعثت با چنین پیشینه درخشان و پسینه ای بس سعادت آفرین و رستگاری بی انتها بر ملت مسلمان ما و همه گروندگان به ادیان الهی در سراسر جهان پر شکوه، همراه با سلم وصفا باد.
/270/260/22/