استاد هاشمی:

سامانه جستجوی اساتید برای تغییر دروس در میان‌ترم هم برنامه ریزی کند

استاد هاشمی ابراز داشت: چون در حوزه ممکن است گاهی در طی دو ترم دروس تغییر پیدا کند اگر برای میان ترم هم امکان جستجوی استاد و دروس جدید و اطلاع رسانی به طلاب فراهم شود بسیار خوب است.

 

استاد غلامعباس هاشمی در مصاحبه با خبرنگار نشست دوره‌ای اساتید، درباره سامانه جستجوی اساتید و پایگاه نشست دوره‌ای اساتید، بیان داشت: به نظر من این کار مثبت، خوب و قابل تحسین است.

 

استاد هاشمی ادامه داد: بنده نظرم این است که از لحاظ زمان این را یک مقدار زود انجام بدهند. یعنی ثبت دروس اساتید در سامانه در آخر سال انجام می‌شود و آن وقت همه یک جا می‌خواهند دروس خود را انتخاب و ثبت کنند. تازه بعد از اینکه همه انتخاب کردند؛ دنبال این می‌گردند که چه درسی کم یا زیاد است. خودم امسال مجبور شدم برنامه‌ام را تغییر دهم. روزی که ثبت نام کردم هیچکس ثبت نام نکرده بود. اولین نفر بودم که ثبت نام کردم. بعد متوجه شدم که 47 نفر دیگر بعد از بنده ثبت نام کردند. این باعث شد؛ زمان تصمیم‌گیری از دست برود و در نهایت ناچار شدم اطلاعیه‌ها را عوض کنم و درس دیگری را تدریس کنم. اگر مسئولین سایت به طوری برنامه‌ریزی کنند که حداقل یک ماه قبل از شروع سال تحصیلی این کار را انجام دهند؛ مناسبتر می‌شود. ولی اصل کار بسیار عالی و خوب هست.

 

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه اطلاع رسانی بیشتری در بین طلاب داشته باشند. به طور کلی سایت نشست دوره‌ای اساتید برای طلبه‌ها زیاد شناخته شده نیست. آمار مراجعه‌اش نیز نسبت به سایت شورای مدیریت پایین است. اگر اطلاع رسانی بیشتری در بین طلبه‌ها صورت بگیرد، بسیار خوب است ولی اصل سامانه جستجوی اساتید کار خیلی مبارک و مناسبی است. فقط این زمان ثبت نام را برای سال آینده انشاء الله کمی زودتر قرار بدهند.

 

استاد هاشمی گفت: یک مطلب دیگر اینکه، برای ترم آینده نیز این کار انجام شود. چون در حوزه ممکن است گاهی در طی دو ترم دروس تغییر پیدا کند. اگر برای ترم آینده نیز چنین برنامه‌ریزی صورت بپذیرد، بسیار خوب است. حال اساتیدی هستند که دروس‌شان را تغییر نمی‌دهند ولی آن دسته از اساتید که دروس‌شان تغییر می‌کند؛ از این طریق به طلاب اطلاع رسانی شود. به اطلاع طلبه‌ها برسانند که برای ترم جدید که چند ماه دیگر و بعد از امتحانات ترم اول شروع می‌شود باز هم امکان جستجوی استاد و دروس جدید وجود دارد.

 

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم افزود: در مورد ورود به سایت مشکلاتی وجود داشت که از کدها به صورت حروف انگلیسی استفاده می‌شد. بیشتر اساتید زبان انگلیسی را بلد نیستند. این کد ورود را خیلی گنگ و پیچیده‌اش نکنند. چون اسرار خاصی که در سامانه نیست که کسی بخواهد وارد شود و سوء استفاده کند. مسئله را خیلی پیچیده‌اش نکنند، تا اساتیدی که خیلی هم با اینترنت سر و کار ندارند به مشکل نخورند. بنده امسال بیش از ده نفر از اساتید را در سامانه ثبت نام کردم. اول کار که خیلی دشوار بود و غیر از حروف انگلیسی مغلق، نسبت به کوچک و بزرگ بودن حروف هم حساس بود. خیلی خوب نبود. یک مقدار ورود به سامانه را آسان کنید. به خصوص اساتیدی که با سایت و اینترنت زیاد آشنایی ندارند کاری بشود که ورودشان آسان باشد. سهولت در ورود به سایت خیلی مهم است.

 

وی ابراز داشت: مطالب جدیدی که اضافه شده؛ بحث اخبار و مسائل جهان اسلام که در سایت هست، یک جنبه مثبتی است. به نظرم هر چه این بخش‌ها نیز تقویت شود، خوب است. علاوه بر این اخبار اگر یک مقدار مسائل تحلیلی نیز اضافه شود بسیار مناسب است. یک بخشی باز کنند و مسائل تحلیلی را که نیارمند آقایان اساتید هست، مثل: مسائل روز، مسائل مسلمین، مسائل اجتماعی، سیاسی، عقیدتی در آن بگذارند. یک مقدار تحلیل‌های قویتری باشد.

 

استاد غلامعباس هاشمی در پایان متذکر شد: به نظرم می‌رسد که اگر از اخبار و فعالیت‌های مراجع بازتاب بیشتری داده شود، بهتر است. حوزه مال اینها است و اینها متعلق به همه هستند. همه آنها هم الگوهای ما هستند./220/32/20

 

ش, 08/03/1393 - 23:31

دیدگاه جدیدی بگذارید